
Rosamunda-perunoita 1 per ruokailija
1 pkt filepekonia
1 iso sipuli
3-4 kynttä valkosipulia
mustapippuria
loraus balsamicoa
Creme Cuisine-sipulisekoitusfraichea noin puoli purkkia
(juustoraastetta)
Mikrota kunnolla pestyjä perunoita noin 4 minuuttia, pienempiä 3 min. Siirrä uuniin 200 asteeseen noin puoleksi tunniksi.
Paista suikaloidut pekonit pannulla ilman rasvaa rapeiksi, lisää mukaan sipulit ja freesaa läpikuultaviksi. Lorauta lopuksi pannulle balsamicoa (noin 1 rkl) ja rouhaise mustapippuria myllystä.
Ota perunat uunista, tee niihin ristiviillot ja purista hieman auki. Ripottele perunan keskelle hieman suolaa ja juustoraastetta (ei missään nimessä pakollinen, mutta makuyhdistelmä on ihana..). Kauhaise reilu lusikallinen maustettua fraichea potun päälle ja lopuksi pekoni-sipuliseosta. Lisäkkeenä meillä oli ihan salaattia jäävuorisalaatista, rucolasta, kirsikkatomaateista ja sipulista.
No comments:
Post a Comment