Arkea ja juhlaa, suolaista ja makeaa, sitruunaa ja sokeria, suolaa ja pippuria.. Tervetuloa tutustumaan meidän keittiöön!
Feb 10, 2007
Kanapastaa
Heh, hieman muuttui kuvanlaatu uuden kameran myötä.. Ihanaa! =D
Vajaan 10 tunnin työpäivän jälkeen tämä kanapasta oli ehkä kaikista järkevin vaihtoehto kokkailtavaksi. Tulee nopeasti, ei mitään turhia kommervenkkejä. Ohjeesta syö kaksi nälkäistä (meillä jäi vielä lautasellinen iltapalaksi) tai kolme/neljä ei-niin-nälkäistä.
300 gr broilerin filesuikaleita hunajamarinadissa
1 iso sipuli
1 parsakaalin kukinnot
puolikas paprika
1 prk tomaattipyrettä
2 dl ruokakermaa (floran 7%)
1 dl vettä
suolaa, pippuria
kuivattua oreganoa ja basilikaa
keitettyä pastaa
Paista suikaleet öljyssä isossa kasarissa/wokkipannussa, lisää mukaan kasvikset ja hetken päästä tomaattipyre. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Ruokakerma sekä vesi (käytä kermapurkin kautta, maistele onko sopivasti mausteita. Anna kuplia 10 minuuttia ja sekoita mukaan keitetty pasta. Ja se on siinä.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment