Oct 26, 2007

Vuohenjuustokanaa vol.2


Taas näitä yksinkertaisen helppoja pyhäruokia, mutta jotka maistuvat niiin hyvälle.. Kaikessa helppoudessaan siis otetaan kananrintafilepiffi per syöjä, väri niihin kasarissa ja pannulle mukaan aurinkuivattua tomaattia oman maun mukaan. Hetki vielä paistellaan ja maustetaan suolalla&pippurilla. Seuraavaksi sekaan ruokakermaa purkillinen (semmonen pienempi) sekä hiukan vettä. Ja lopuksi vielä vuohenjuustoa (mitä enemmän, sen parempi, I say) paloina joukkoon sulamaan. Anna kanan ja kastikkeen poreilla 20 minuuuttia ja avot valmista on! Lisäkkeeksi käy uunissa paahdetut perunat&juurekset (tällä kertaa oli porkkanaa ja palsternakkaa) jotka on pyöritelty öljy-suola-pippuri-hunajagrillimausteseoksessa (200 astetta ja noin 30 min). Tuoreet yrtithän sopisivat tähän mainiosti, rakuunaa on pitänyt kkeilla jo kauan kanan kanssa. Timjami toimisi varmasti myös kastikkeessa.

No comments: