Jun 30, 2007

Parmesanpihvit


Näiden pihvien olis pitänyt mennä grilliin, ja ilman tuota parmesan-päällystä, mutta sää teki meille tepposet. Tuli siis kaatamalla vettä ja päätimme paistella pihvit uunissa. Hyvää tuli, parmesanista tuli ihanan rapsakka lisä tuohon päälle.
Näillä edettiin:

400 gr naudan paistijauhelihaa
1 pss sipulikeittoaineksia
1 kananmuna
pippuria
paprikajauhetta
(suolaa)
parmesanlastuja

Sekoita pihvien ainekset parmesaania lukuunottamatta kunnolla sekaisin, läpyttele käsin kunnollisen kokoisia pihvejä ja asettele uunipellille. Heitä vielä jokaisen pihvin päälle pari kunnon lastua parmesaania ja uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksi. Jos paistat pihvit grillissä, lisää juusto vasta kun olet kääntänyt pihvit kerran ympäri.

Lisäkkeeksi tein pekonista, kaalista ja pakastevihanneksista (nuppuvihaneksia) paistoksen, jonka maustoin himppasella siirappia, suolalla, pippurilla sekä yrttimausteella.

No comments: