Apr 18, 2007

Pekonipasta


Onpas tullut paljon pastapostauksia viime aikoina.. No mutta kun se on hyvää ja helppoa, niin mikäpä siinä =). Sitten vaihdetaan johonkin muuhun kun kyllästytään... Tämä pasta on ihan oma kehitelmä, jääkaapin sisältöä mukaillen :D

Näillä edettiin:

1 pkt filepekonia
1 pieni sipuli
2 isoa kynttä valkosipulia
n. 6 kpl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
(n. 3 rkl tuorejuustoa)
suolaa, pippuria
tummaa spagettia

Keitä spagetti väljässä vedessä al denteksi. Paista pekonit pannulla oliiviöljyssä, lisää sipulit ja tomaatit, paista hetki, mausta (ja lisää tuorejuusto jos haluat). Heitä keitetty ja valutettu spagetti mukaan pannulle sekä silppua reilusti basilikaa joukkoon. Sekoita hyvin ja tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.

No comments: