May 29, 2007

Kanakääröt grillissä


Kuva ei nyt oikein tee oikeutta noille kääröille, näyttävät vähän epämääräisiltä tuossa.. Olen ennen tehnyt kanakääröjä mm. aurinkokuivatulla tomaatilla ja fetalla täytettynä, mutta nyt kaapissa kummitteli Koskenlaskija-juustoa palanen, joka sitten päätettiin käyttää. Kannattaa grillailla nämä suht miedolla tulella, ettei ihan kärvenny tuo pekoni. Ja se rasvaisempi versio pekonista sopii paremmin tähän, tuo filevaihtoehto maistui vähän liikaa makkaralle. Lisukkeena kasviscouscousia, mitä olen ennenkin tehnyt . Erillistä kastiketta ei tuo annos kaivannutkaan, kun juusto oli sulanut kanan sisälle.

Kanakääröt:

1 pkt kanan ohuita filepihvejä
puolikas paketti Koskenlaskija-juustoa (viherpippuri löytyi meiltä)
1 pkt pekonia
coctail-tikkuja

Nuiji kanapihvit kevyesti ohuemmiksi muovin alla. Leikkaa juustosta pari ohutta palasta per pihvi (tai sitten yksi vähän paksumpi), kääräise kanan sisään, pekoni ympärille ja tikuilla kiinni. Paista miedolla tulella grillissä kypsäksi (oliskohan mennyt noin 15-20 min.?). Tarjoa haluamasi lisäkkeen kera.

No comments: