Arkea ja juhlaa, suolaista ja makeaa, sitruunaa ja sokeria, suolaa ja pippuria.. Tervetuloa tutustumaan meidän keittiöön!
Apr 3, 2007
Täytetty ciabatta
Oliivia teki puolen kilon voikeittiössä taannoin tomaattiavokadosalaattia. Kyseisestä reseptistä innostuneena tehtiin eräänä iltana näitä täytettyjä leipiä, kun avokadoa ja jopa sitä vuohenjuustoa löytyi jääkaapista. Hyvää tuli, kiitos vaan Oliivialle alkuperäisestä ideasta! =D
1 ciabattaleipä (meillä oli tumma versio)
salaatinlehtiä
tomaattia (terttutomaatit taitaa olla tähän aikaan vuodesta niitä kypsimpiä)
punasipulia
avokadoa
vuohenjuustoa
pippuria (suolaa)
oliiviöljyä
balsamicoa
Halkaise leipä kahtia ja tee puolikkaisiin viillot. Täytä leivät aineksilla, ropsauta myllystä vähän pippuria päälle ja ripottele oliiviöljyä sekä balsamicoa koko komeuden päälle.
Hyviä olivat ja tuollaisesta yhdestä leivästä saa todellakin riittävät päivällisannokset kahdelle hengelle, oli todella täyttävää.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
Namnam, täytyy olla hyvää! Heti tuli hirveä nälkä... balsamico sopii tosiaan varmaan kyllä hyvin tuohon!
Vaikuttaa tosi herkulta!
t: Kmsu
Herkkua nuo leivät olivatkin, suosittelen! Ja pienempinä annoksina sopisivat hyvin iltapalaksikin. Minä kun en osaa tehdä ruokaa kuin armeijalle näköjään..
Nimim. Juuri wokkipannullisen tonnikalapastaa vääntänyt kahdelle ihmiselle ;D
Post a Comment