Arkea ja juhlaa, suolaista ja makeaa, sitruunaa ja sokeria, suolaa ja pippuria.. Tervetuloa tutustumaan meidän keittiöön!
Apr 18, 2007
Pekonipasta
Onpas tullut paljon pastapostauksia viime aikoina.. No mutta kun se on hyvää ja helppoa, niin mikäpä siinä =). Sitten vaihdetaan johonkin muuhun kun kyllästytään... Tämä pasta on ihan oma kehitelmä, jääkaapin sisältöä mukaillen :D
Näillä edettiin:
1 pkt filepekonia
1 pieni sipuli
2 isoa kynttä valkosipulia
n. 6 kpl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
(n. 3 rkl tuorejuustoa)
suolaa, pippuria
tummaa spagettia
Keitä spagetti väljässä vedessä al denteksi. Paista pekonit pannulla oliiviöljyssä, lisää sipulit ja tomaatit, paista hetki, mausta (ja lisää tuorejuusto jos haluat). Heitä keitetty ja valutettu spagetti mukaan pannulle sekä silppua reilusti basilikaa joukkoon. Sekoita hyvin ja tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment