Arkea ja juhlaa, suolaista ja makeaa, sitruunaa ja sokeria, suolaa ja pippuria.. Tervetuloa tutustumaan meidän keittiöön!
Sep 15, 2007
Pippurinen naudansuikalepata
Mustapekka-juustokokeilun innoittamana kehittelin tämmöisen arkisen suikalepadan reseptin. Näihin syksyisiin keleihin tämä sopii kuin nenä päähän. Vähän on stroganoffmainen, mutta silti hyvää ;)
Ohje:
400 gr naudan suikalelihaa
1 iso sipuli
2 porkkanaa
1 prk (pieni) tomaattipyrettä
n. 2 dl vettä
1-2 rkl vasikkafondia (tai lihaliemikuutio, tosin se ei anna niin hyvää makua)
1 prk ruokakermaa (käytin floran kevyt&paksua)
1 Mustapekka-juusto
Paista lihat isossa kasarissa ruskeiksi, lisää kasvikset, anna sipulin pehmentyä. Heitä mukaan tomaattipyre ja kääntele hetki, perään vesi ja fondi. Anna porista 15 min. sekoita välillä. Lisää mukaan ruokakerma ja juusto, anna hautua noin 20-30 min. Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden sekä vihersalaatin kera.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
Muistakaahan osallistua syyskuun ruokahaasteeseen ja tehdä rakkausruokaa!
Ai niin, tosiaan, pitääkin laittaa aivonystyrät nyt raksuttamaan...
Taatusti hyvää, jokseenkin samaan tapaan tosiaan käytetty Mustista kuin meillä :)!
NAM! Aivan ihanan kuuloinen ruoka, ja todellakin pataruuat sopivat syysilloille paremmin kuin hyvin! Muitakin herkkuja tullut ihailtua, herkullisia näkyvät olevan..
Saanen linkittää sivusi omaan blogiini?
rimatonna: Tottakai saat linkittää :D Lisään sinutkin tuohon minun blogilistaan?
aurinkotuuli: Hyvää oli, ja tosiaan mustapekka-villitys näyttää olevan blogeissa meneillään... =)
Post a Comment