Sep 8, 2007

Kanapatonki


Olen jo kauan halunnut yrittään kanatäytteen tekmistä kolmioleipiin tai patonkeihin ja vihdoin ja viimein sain sen aikaiseksi. Tästä tulikin yllättävän hyvää ja valmistui suht nopeasti. Ja nuo Kulinaarimurun etikkakurkut on todettu todella maukkaiksi myös meidän keittiössä, ne valkosipulin palasetkin marinoituvat siellä siinä samassa ;).

Tässäpä ohjetta:

3 kpl broilerin koipireisiä (paistettuna ja "perattuna eli pekkä liha)
1 rkl currytahnaa (rajahin eli intialaiseen ruokaan tarkoitettua)
2-3 rkl kevytmajoneesia (Hellman´s on paras)
1 tl worcestershirekastiketta
pippuria kierros myllystä

salaattia
paprikaa
sipulia
tomaattia
valkosipulisia etikkakurkkuja
2 kpl täysjyväpatonkia

Sekoita currytahna vielä lämpimiin kanapaloihin ja anna maustua hetkisen. Lisää sitten majoneesi, w-kastike sekä pippuri ja sekoita hyvin. Anna maustua vielä noin 30 min.
Paista sillä välin puolivalmiit patongit uunissa rapsakoiksi, täytä ja nauti.

Ja oli nannaa ;D

4 comments:

Anonymous said...

Ihanan herkullisen näköinen kuva! Tulee ihan nälkä kuvaa katsoessa.

Jenni said...

Kiitos! :D

Anonymous said...

Kokeiltu pienillä muokkauksilla! Kiitos ohjeesta, aivan törkeän hyvää. :)

Jenni said...

kaisa: Minkälaisia muokkauksia teit? hienoa, että maistui! :D