Sep 20, 2007

Mozzarellakalkkunaa ja pastaa

Mietin kauan, että postaanko tätä kyseistä ruokaa ollenkaan, lopputulos nimittäin jätti toivomisen varaa,ruuasta tuli liian kuivakkaa ja mautonta. Mutta ehkäpä muutamalla ohjeen muutoksella saisi vähän parempaa aikaan, joten laitan tämän kuitenkin tähän vielä hautumaan...

4 kpl kalkkunan filepihvejä
1 pallo mozzarella (ja käyttäkää hyvät ihmiset sitten kunnon buffalomozzarellaa, eikä mitään kumipalloja!)
2-3 kynttä valkosipulia
kirsikkatomaatteja (ehkäpä aurinkokuivatut toimisivat tässä paremmin)
sitruunan kuorta&mehua
suolaa, pippuria
(ruokakermaa)

Laita fileet uunivuuan pohjalle, päälle hiukan sitruunanmehua, -kuorta sekä suolaa ja pippuria. Anna marinoitua mielellään parisen tuntiakin kelmun alla jääkaapissa. Paloittele valkosipuli, tomaatit ja juusto siivuiksi, asettele fileiden päälle ja paista uunissa 180 asteessa noin 30 min (halutessasi lorauta ruokakermaa vuokaan mukaan myös). Viimeiset 5 min. grillivastuksella, jotta juusto ruskistuu. Kaada vuuan pohjalle jäänyt neste keitetyn pastan sekaan ja sekoita.
Tarjoa vihersalaatin kera.


3 comments:

Foody said...

Hei!

Etsimme aktiivisia ruokablogaajia testikäyttäjiksi uudelle yhteisölliselle ruokasivustolle ennen sen avaamista isommalle joukolle. Mikäli haluaisit tutustua palveluun, jätä sähköpostisi osoitteessa www.foody.fi löytyvälle lomakkeelle niin toimitamme Sinulle tunnukset!

anni said...

osaatko sanoa, mikä tässä ruoassa sua tökki? ainakin näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta :)

Jenni said...

anni: Se oli varmaan liian kauan uunissa, kun oli aika kuivaa. Muuten ihan hyvää kyllä :)