Sep 3, 2007

Katkarapucoktail á la Jenni

Ja eihän sitä malttanut poissa pysyä, vaikka loma onkin... Anteeksi huono kuvanlaatu, salaman säätämisessä on vielä opettelun varaa.. Kuvassa siis katkarapucocktail ala mökki, ja oikein mainiolta maistui. Pääruuaksi tarjottiin paahtopaistia uunijuuresten kera ja jälkkäriksi oli Liemessä-blogin kaiman ohjeistamaa mustikkapiirakkaa . Kerrassaan ihana illallinen päivän vaelluksen päätteeksi, kyllä kelpasi :D

Tässä ohjetta katkarapumössöön:

1 prk katkarapuja (tai pussi, oliskos noissa nyt sitten n. 120 gr)
1 pieni punasipuli
1 sormenleveys polar-juustoa (tai emmentalia)
(puolikas omena)
2-3 rkl Creme Bonjour-valkosipuli ja yrtit fraichea (tai ranskankermaa)
(tuoreita yrttejä; persiljaa, kirveliä, tilliä jne.)
mustapippuria
puolikkaan sitruunan mehu

Kuutioi juusto ja hakkaa punasipuli pieneksi hakkelukseksi, sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua tunnin verran ja tarjoa paahdetun leivän päällä. Koristele vaikka kylmäsavulohella ja tillillä.

No comments: