Jan 28, 2007

Lohee




















400 gr lohifilettä
4-5 kynttä valkosipulia
1 sitruuna
suolaa, pippuria

Maustoin lohifileen ensin sitruunanmehulla (n. 2 tl), suolalla ja pippurilla. Sitten ladoin valkosipuli- ja sitruunaviipaleet fileen päälle ja 200 asteeseen noin 30 minuutiksi. Lisäkkeeksi tuli kuvassakin vilahtavia paahdettuja porkkanoita ja sipulia (vai sipuleita, miten se oikein menee??), maustoin ne suolalla, pippurilla, rakuunalla ja hunajalla.

Illalla pitää vielä herkkupäivän kunniaksi tehdä oikein kunnon lättyjä mansikkasurvoksen ja flora vispin kera ;P.

Muutin noita asetuksia sen verran, että nyt voi kommentoida ilman salasanoja. En ollut huomannutkaan tuota erhettä, kiitos vaan tiedosta ;D

2 comments:

Nasuttaja said...

Hei! Tulin heti vastavierailulle...! Ilman muuta saat lisätä blogini, jos haluat!!! Ilmoittele, jos haluat oman blogisi minun listoille! Täältä löytyykin kaikkea kivaa. Täytyy tutkia tarkemmin oikein ajan kanssa!

Suolaa&Pippuria said...

jep, tottakai saat laittaa tämän omille listoillesi! =) Ja kiitoksia vastavierailusta ;)