Dec 17, 2006

Sunnuntaiaamun fry-up

Sunnuntai-aamut ovat joskus niitä parhaimpia. Aamulla saa herätä kiireettä, lukea lehden ja syödä hyvän aamupalan. Tänä aamuna tein äitini version englantilaisesta fry-upista. Tämä on aika tuhtia, joten ei tule hirveästi laitettua. Onneksi, sillä sitä parempaa, mitä harvemmin saa ;).


1 pkt filepekonia
1 sipuli
4-5 kananmunaa
2 tomaattia siivuina
pippuria (suolaa)

Paista pekonit kokonaisina isossa paistinpannussa, lisää aina seuraava kun edellinen on kutistunut. Tämän jälkeen vain lisätään muut ainekset pekonin päälle vuorotellen, ensin sipuli, sitten kananmunat ja lopuksi tomaatit. Rouhaise mustapippuria päälle, suolaa jos haluat. Hauduttele miedolla lämmöllä niin kauan kun haluat (itse tykkään että kananmunat ovat suht kiinteitä).

No comments: