Sep 9, 2008

Keittiövillitys

Monessa blogissa (linkistä pääsee myös idean alkulähteille) on viime aikoina kuvailtu keittiöitä. Ja miksenpä siis minäkin liittyisi joukkoon, siellähän se äksöni tapahtuu. Kyseessä siis vuokrakolmion keittiö, talo on rakennettu vuonna 2006, joten suht uusi vielä. Mukavaa, että nykyisin käytetään vuokrataloissa vähän muutakin kuin sitä ainaista mattavalkoista...

Tässä kuva tuosta toisesta päädystä, keittiö on siis "läpikäveltävä", I-mallinen versio. Seinällä näkyy keräilykohde eli peltitaulut. Toinen keräilykohde on vanhat peltitölkit ja -rasiat.Ja toisella puolen on luonnollisesti hella ja muut vastaavat tykötarpeet.Ruokailupääty on sitten tämännäköinen. Ja on sinne näköjään yksi nelijalkainen linssiludekin eksynyt :)Keittokirjat on sitten se kolmas keräilyn kohde, kuvan oton jälkeen on kokoelma lisääntynyt kolmella kirjalla (joista yksi on Jamie Oliverin uusin <3 ). Ja näköjään "ammatti"kirjallisuuttakin on jonnin verran tuossa, keittokirjat kun ovat samassa hyllyssä muiden kanssa.

Ja sitten se pyhin eli jääkaappi. Harvinaisen täynnä, kun olin juuri käynyt kaupassa työputken jälkeen. Foliopaketti kätkee sisälleen hyydytetyn rahkakakun, mutta siitä myöhemmin.


Näin, nyt on suureen webbiin paljastettu miedänkin köökki, tosin toivottavasti päästään kyseisestä keittiöstä mahdollisimman pian eroon ja saadaan tilalle ihan oma vastaava ( ja mieluummin toimivampia) ruuanlaittopaikka... :)

2 comments:

Anonymous said...

Ha haa. Pilkunviilaaja iskee.. perheesesi kuuluu tietojen mukaan avomies! Eikös se ole nykyisin avIomies :D

Jenni said...

No niin Pilkunviilaaja, nyt on tiedot ajankohtaiset taas :D