Nov 21, 2007

Jogurttikanaa intialaisittain


Jääkaapissa oli partaäijää kupin pohjallinen joka täytyi käyttää pois. Idea löytyi intialaisen keittiön puolelta, kun Rajahin currytahnaa oli jääkaapissa myös. Tuli hyvää eikä liian tulista arkiruokaa, marinointiaika vaan olisi saanut olla pidempi.

Tässpä ohjetta:

3 kpl kanan filepihvejä leikattuna suikaleiksi
4 rkl maustamatonta jogurttia
1 rkl Rajahin currytahnaa
1 tl juustokuminaa
1 tl garam masalaa
1 tl paprikaa
3 kynttä valkosipulia
1 rkl sitruunanmehua
0,5 tl suolaa
mustapippuria rouhaisu
1 paprika
sipulia
(parsakaalin nuppuja)

Sekoita marinadin ainekset (jogurtti+mausteet+valkosipuli ja sitruuna) kanasuikaleiden kanssa kulhossa
ja anna maustua parisen tuntia. Kuumenna öljyä wokissa ja freesaa nopeasti paprika ja sipuli, heitä mukaan kana marinadeineen, paista kanat kypsiksi. Lisää tilkkanen vettä sekä halutessasi tuorejuustoa pari ruokalusikallista. Anna hautua 10 min. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

No comments: