Feb 13, 2010

Paprikasalaatti



Hieman kevyempää tavaraa näin juustokakun jälkimainingeissa... :)
Kyseinen salaatti on eräänlainen versio huvipuistosalaatista , tosin omassa versiossani en paahtanut paprikoita ja lisäilin vähän omia aineksia mukaan.. Hyvää tuli näinkin, toisaalta paahdettu paprika kyllä maistuu paremmalta kuin tuore, joten ensi kerralla täytyy kokeilla niin.

Tässä ohjetta tuohon minun versiooni:

2 paprikaa
1 sipuli
1 kynsi valkosipulia
persiljaa
suolaa, pippuria
valkoviinietikkaa
öljyä

Suikaloi paprika ja sipuli, mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Lorauta mukaan valkoviinietikka ja öljy (suhteessa 1 osa etikkaa, 2 tai 3 osaa öljyä, riippuu kuinka etikkaista haluaa). Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.

Tämä on muuten erittäin hyvää paistetun kanan kanssa.

No comments: