Nov 14, 2008

VuohenjuustokanaspaghettiKyseistä ruokaa olen tainnut tehdä ennenkin, ja jopa postannut tänne, muta menkööt nyt, kun en ole parempiakaan kuvia saanut aikaiseksi. Kiire on suht kova tällä hetkellä koulu- ja työjuttujen takia, en edes ehdi lukemaan muiden blogeja ja se se on jo huolestuttavaa. Mutta toivotaan, että tuossa kevään puolella hellittäisi, ja pääsisi pidemmän kaavan mukaan bloggailemaan taas.
Mutta siihen asti, syökää hyvin! :D

Kuvan kanapastassa on siis kanaa, sipulia ja paprikaa paistettuna, mukaan ruokakermaa sekä mausteita (suola, pippuri, yrtit) ja lopuksi vuohenjuusto sulamaan sekaan. Sekoitetaan keitetyn spaghetin kanssa ja nautiskellaan kiireettömästi. :)

5 comments:

Anonymous said...

Herkullisen näköistä..kokeilen viikonloppuna, pidän vuohenjuustosta..nam

Timo said...

Vuohenjuusto ja kana, tämä on parhautta siellä parhauden parhaimmassa yläpäässä :)

Jenni said...

Timo: Totta turiset, kana ja vuohenjuusto on match made in heaven :)

Aurinkotuuli said...

Kaikki missä on vuohenjuustoa, on mahtavaa! Ja kanan kanssa se kyllä tosiaan mätsää aivan totaalisen hyvin, näin edellisiin yhtyen :).

Jenni said...

Mikähän siinä muuten onkaan, etä juuri kana ja vuohenjuusto sopii niin hyvin yhteen? Kuitenkaan eivät ole edes samaa eläinperhettä..Mutta nämä on varmaan näitä pipari+aurajuusto-juttuja, mitkä vaan oikeasti josatain syytä toimii ihan kympillä :D