Mar 8, 2008

Juustoinen uunikala

Kyseinen resepti on tarttunut hihaan jostain Maku-lehden numerosta, niissä on aina arkiruokaosiot, mistä saa hyviä vinkkejä viikon ruuiksi. Tämä yllätti maukkaudellaan ja kastike sopisi varmasti mainiosti esim. kanankin kanssa.

Tässä ohjetta:

1 pkt seitifileitä
1-2 paprikaa
pätkä purjoa
2 kynttä valkosipulia
hiukan vettä (tai kalalientä)
1 pkt Koskenlaskijajuustoa
currya
suolaa, pippuria

Kuullota paprika, valkosipuli ja purjo öljyssä pannulla. Lisää vettä ja perään kuutioitu juusto, anna sulaa. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla. Asettele (kohmeiset) kalafileet uunivuokaan, kaada kastike päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Tarjoa perunamuusin ja salaatin kera.

1 comment:

Anonymous said...

Hyvän näköistä!:) Koskenlaskijasta tulee hyviä kastikkeita. Täytyykin pitää mielessä, että kokeilee joskus kalan kanssa.:)