tag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post711473091675678195..comments2023-04-07T12:13:49.235+02:00Comments on Suolaa&Pippuria: Vadelmainen porkkanapiirasJennihttp://www.blogger.com/profile/05820635616299961007noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-19753509618897548832007-03-05T18:38:00.000+02:002007-03-05T18:38:00.000+02:00Minä sekoittelin kiisseliä vain ruokalusikalla. Al...Minä sekoittelin kiisseliä vain ruokalusikalla. Alkuunhan se olikin aikamoista könttiä, kun marjat oli vielä jäässä, että en ihmettele, jos vispiläkin pystyyn jäi.:) <BR/><BR/>t:KmsuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-80948911114927875722007-03-05T18:32:00.000+02:002007-03-05T18:32:00.000+02:00Jep, mulla vaan jäi vispilä pystyyn siihen kiissel...Jep, mulla vaan jäi vispilä pystyyn siihen kiisseliin tuolla ohjeen nestemäärällä, niin fiksuna sitten lisäilin sitä.. Enkä tajunnut että ehkä jäisistä marjoistakin nestettä jonkun verran tulee..Noh, tietääpähän seuraavalla kerralla, oli nimittäin niin helppotekoinen ja herkullinen kakku, että pitää tehdä toistekin =)Jennihttps://www.blogger.com/profile/05820635616299961007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-77442333720203180502007-03-04T21:56:00.000+02:002007-03-04T21:56:00.000+02:00Joskus kannattaa uskoa ohjeisiinkin.;) Vaikka ihan...Joskus kannattaa uskoa ohjeisiinkin.;) Vaikka ihan herkulliseltahan tuokin näyttää, vaikkei kiisselin ihan täysin päällä pysykään.:) Minusta edelleenkin juustokuorrute on parasta porkkanapiiraan päällä, mutta kyllä vaihtelukin virkistää. Ja marjoista tulee sentään pikkaisen kevyempi kuorrute kuin juustosta.<BR/><BR/>t: KmsuAnonymousnoreply@blogger.com