tag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post6917780327441404785..comments2023-04-07T12:13:49.235+02:00Comments on Suolaa&Pippuria: Sitruunalohta, pecorinokasviksia sekä tsatsikiaJennihttp://www.blogger.com/profile/05820635616299961007noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-10674931328717832592007-05-29T11:59:00.000+03:002007-05-29T11:59:00.000+03:00Kurttu-mummoa tai vanhaa akkaa, kumpi enemmän miel...Kurttu-mummoa tai vanhaa akkaa, kumpi enemmän miellyttää ;D ja lisäsin miqun blogin tuonne listalle, kiva saada miesvahvistusta joukkoon:DJennihttps://www.blogger.com/profile/05820635616299961007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-38486151469439108492007-05-28T19:01:00.000+03:002007-05-28T19:01:00.000+03:00Mikä tahansa ruoka, jonka kylkiäisenä on tatsikia,...Mikä tahansa ruoka, jonka kylkiäisenä on tatsikia, on hyvää ruokaa... Tuota partaäijä -termiä en ollut kuullutkaan, mutta heti ymmärtää, mistä on kyse. Mutta, onko se toinen sitten kurttumummoa? ;o)<BR/><BR/>p.s.saapi lisätä blogilinkkeihin, jos blogini kolahtaa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-65874373550925426742007-05-22T21:56:00.000+03:002007-05-22T21:56:00.000+03:00Oon kanssa itse ihmetellyt suuresti, jos johonkin ...Oon kanssa itse ihmetellyt suuresti, jos johonkin tekemääni ruokaan EI tule sipulia. On jotenkin vajavainen olo aina kun tekee...<BR/>Eilinen currykastike oli kyllä yksi koetinkivi, kun tuntui koko ajan siltä, että ruokaan pitää laittaa pieneksi hakattu sipuli, viakka hyvin tiesin ettei se sitä kaipaa...<BR/>On se sipuli kaikissa muodoissaan vaan niin täydellistä!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-19068147676347258432007-05-06T13:12:00.000+03:002007-05-06T13:12:00.000+03:00Köyhät ritarit innoittavat näköjään muitakin =)Köyhät ritarit innoittavat näköjään muitakin =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-41324235596705063342007-05-06T09:43:00.000+03:002007-05-06T09:43:00.000+03:00Oli kyllä hyvää tuo lohi, ja tsatsiki sopi siihen ...Oli kyllä hyvää tuo lohi, ja tsatsiki sopi siihen kylkeen mainiosti. =D Minäkin löysin tuosta lähikaupasta pienen palan kirjolohta, jonka raski maksaakin, muuten on lohi kyllä hinnoissaan.Jennihttps://www.blogger.com/profile/05820635616299961007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-31347809462964609442007-05-06T09:12:00.000+03:002007-05-06T09:12:00.000+03:00Nyt alkoi tekemään mieli lohta! Tuo on varmasti ol...Nyt alkoi tekemään mieli lohta! Tuo on varmasti ollut hyvää. Harmi vain, että täällä on tuo lohi ollut taas viime aikoina vähän turhan kallista.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-54418166747029885702007-05-05T20:31:00.000+03:002007-05-05T20:31:00.000+03:00Heh, olenkin miettinyt, että mikä ero noilla äijäl...Heh, olenkin miettinyt, että mikä ero noilla äijällä ja akalla on, purkkeihin sen kummemmin tutustumatta. Mutta selvispäs sekin nyt, kiitos. =) Ehkä pitää pystellä kuitenkin tuossa miespuolisessa vastineessa, näillä vararenkailla pitäis ehkä syödä vaan kermaviiliä... :DJennihttps://www.blogger.com/profile/05820635616299961007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1489654029422376097.post-61916017473102319022007-05-05T19:43:00.000+03:002007-05-05T19:43:00.000+03:00Tsatsikiinhan käytetään itseoikeutetusti Lindahlin...Tsatsikiinhan käytetään itseoikeutetusti Lindahlin Kreikkalaista eikä Turkkilaista. Jos partaäijässä on paljon energiaa niin tuo pistää vielä paremmaksi. Ja kalorihan on paras mauste. :-) Itse olen pongannut tuota vanhaa-akkaa (vrt. partaäijä) ainakin yhdestä paikallisesta (Tre) Citymarketista (Lielahti, jos jotakuta kiinnostaa).Anonymousnoreply@blogger.com